EY laddar med nya Iphones

Mobilitet Revisionsbolaget EY ska köpa 2 500 Iphones under de närmaste två åren. TDC får leverera de förkonfigurerade enheterna och en massa tillbehör.

Den svenska delen av EY, tidigare Ernst & Young, ska uppdatera sin mobila kommunikationsmiljö. Det innebär nya smartphones och tillbehör, som TDC har fått ett tvåårigt avtal om att leverera.

– Mobilkommunikation är en viktig del av vårt arbetssätt, och jag ser fram emot att förbättra den ytterligare med TDC som leverantör, säger Andreas Eriksson, ansvarig för it-support på EY Sverige.

Totalt handlar det om 2 500 smartphones från Apple, det vill säga Iphone meddiverse tillbehör. Dessutom kommer TDC att konfigurera varje mobiltelefon innan leverans.

– Vi vet att kommunikationslösningar hos större konsultföretag är affärskritiskt då kraven på effektivare informationsutbyte och högre tillgänglighet ständigt ökar, säger Joakim Harging, försäljningsdirektör på TDC.

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.