Färgglad smarting från LG

Från LG-fabriken kommer en färgstark smart mobil. KS360 är skapad för den yngre generationen utrustad med både pekskärm och qwerty-tangentbord för snabb och enkel kommunikation.

Färgglad smarting från LG

De yngre mobilanvändarna är storkonsumenter av sms och snabbmeddelanden i sina mobiler, vilket är anledningen till att LG skapat KS360. En smartphone utvecklad för alla som ständigt vill vara uppkopplade med vänner och bekanta.

KS360 har fått en 2,4 tums pekskärm som ger en god överblick av pågående konversationer, oavsett om det är sms, e-post eller snabb-meddelanden som även kan skötas via det utfällbara qwerty-tangentbordet. Mobilen är utrustad med en 2-megapixel kamera, microsd-kort och mms.

KS360 finns tillgänglig i ett flertal färgval; titan/klarblå, vit/rosa, svart/röd och svart/silver och finns till försäljning nu till ett rekommendera cirkapris av 1700 kronor, inklusive moms.

Fakta

Mer om KS360

Nätverk: gsm/gprs/edge

Dimensioner: 101.5x51x16.8 mm

Skärm: 2.4” qvga (240×320) 262k

Kamera: 2-megapixel, med fixerad fokus

Minne: 15 MB/ Microsd upp till 4GB

Bluetooth: Version 2.0

Usb: Version 2.0, Masslagring

Webbläsare: WAP 2.0

Meddelanden: sms, mms, im, e-post

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.