Fem nya talare till Telekom idag Live

Connect18 Med mindre än en vecka kvar till Connect18 är programmet nu helt komplett. I eftermiddags sattes de allra sista pusselbitarna på plats.

Fem nya talare till Telekom idag Live

Över 200 besökare kommer att vara på plats, tillsammans med 12 utställare och 21 talare när Connect18 startar på morgonen den 21 november.

– Det är otroligt roligt att så många har varit intresserade av det program som vi har satt ihop, säger Kalle Anrell, Telekom idags chefredaktör som är ansvarig för programmet.

De sista talarna att komma på plats är:

  • Jonas Edberg från IP Soft som berättar om artificiell intelligens i kundtjänsten.
  • Jukka Ristijärvi (bilden) från Telemanagement som ger tips om hur man får till en lyckad implementation av sin nya UC-lösning.
  • Stefan Hedlund delar med sig av berättelsen kring hur Enköping är en kommun som testar ny teknik.
  • Jonas Fogelberg från Telia ersätter Anna Törnqvist, också Telia, som tyvärr har fått förhinder. Han berättar om de senaste trenderna inom kontaktcenter.
  • Mattias Ohde, vd på Soluno, ersätter Ucits Fredrik Ljungdell och pratar om de senaste trenderna inom UC.

Ytterligare en av de inbokade talarna har fått förhinder. Robert Wallner skulle ha berättat om hur Region Gävleborg lyckats öka antalet videomöten rejält. Den programpunkten utgår tyvärr.

Hela programmet hittar du här.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.