Fiberoperatören har hittat ny ordförande

nytt jobb Emil Nilsson tar över ordförandeklubban på Fiberaccessbolaget efter Bo Jungner, som lämnar posten efter två år.

Fiberoperatören har hittat ny ordförande

Det var i samband med en extrainsatt årsstämma i slutet av förra året som Emil Nilsson utsågs till ny styrelseordförande för Fiberaccessbolaget, som är verksamt på den nordiska marknaden.

– Vi är glada över att välkomna Emil Nilsson till Fiberaccessbolaget som vår nya styrelseordförande. Hans djupa branschkunskap och erfarenhet av att strategiskt stödja företag kommer utan tvekan att bidra till fortsatt framgång och tillväxt för vårt företag.

– Vi är övertygade om att Emil kommer att bidra med ett starkt ledarskap till vår styrelse och spela en avgörande roll i att vägleda Fiberaccessbolaget genom dess nästa utvecklingsfas, säger Anna Wallert, vd för Fiberaccessbolaget i ett uttalande.

Emil Nilsson har mångårig erfarenhet från telekombranschen och har bland annat arbetat på Ericssson och Sandvik. Han har även ingått i koncernledningen på Telia Company.

– Jag är hedrad över att vara en del av Fiberaccessbolaget och glad över att arbeta tillsammans med det talangfulla teamet av yrkesverksamma i styrelsen. Fiberaccessbolaget har en unik position som operatör som arbetar med de ledande systemintegratörerna på nordiska marknaden och jag ser fram emot att bidra till dess framtida framgång och hjälpa till att forma dess strategiska inriktning, säger Emil Nilsson.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.