Fler sätt att snacka i Lifesize-molnet

Chatt Ansikte mot ansikte är en bra kommunikationsform och grunden för videomöten. Men ibland är det bra att kunna komplettera med textbaserad kommunikation. Gruppchatten har hittat till Lifiesize Cloud.

Fler sätt att snacka i Lifesize-molnet

Ibland kommer det produktuppdateringar som man kan tycka borde ha dykt upp för läge sedan och i den kategorin hamnar senaste putsningen av videomötestjänsten Lifesize Cloud. Nu 2016 får användarna nämligen möjlighet till gruppchatt. Chatten var en av de funktioner som Lifesize (av tidsskäl gissar vi) tappade bort när de stöpte om föregångaren Clearsea till Lifesize Cloud. Men nu är funktionen i alla fall tillbaka och man kan prata i textform både individuellt och med alla närvarande i ett virtuellt mötesrum. Någon video behöver inte vara påslagen för att man ska kunna använda chatten och oom vi förstått rätt ligger konversationen kvar i rummet så att man enkel kan återuppta en diskussion vid ett senare tillfälle.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.