Flera nya modeller från Sonyericsson

Ljud och bild är i fokus när Sonyeriksson i dag visade upp tre nya mobiltelefoner, W395, C901 och C903

Flera nya modeller från Sonyericsson

C901 och C903 som ingår i företagets kameramobilserie Cyber-shot är båda utrustade med en kamera på 5 megapixel, xenon-blixt, leende- och ansiktsigenkänning och funktioner för att ladda upp bilder till ett webbalbum eller en blogg. Funktionen Bestpic som också finns i båda telefonerna gör att fotografen kan ta upp till nio bilder i serie med bara en knapptryckning. C903 är dessutom utrustad med agps och möjlighet att koppla telefonen till en tv för att till exempel visa inspelade videofilmer. De båda modellerna ska finnas ute på marknaden under andra kvartalet.

W395 är en ny musikmobil i den mer moderata prisklassen. Slide-design och dedikerade musikknappar utmärker telefonen som levereras med 1GB minneskort, hörlurar och fm-radio. Skärmen mäter 2 tum och kameran har en upplösning på 2 megapixel. W395 ska finnas i butikerna någon gång under de närmaste månaderna.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.