Flera Zenfone-nyheter

Mobilt Under ett event i Italien passade ASUS på att Sverigelansera ett helt nyhetspaket i Zenfone4-serien.

Flera Zenfone-nyheter

ASUS satsar mycket på kamerapaketen i sina mobiler och 4-serien är inget undantag – tvärtom. Basmodellen, Zenfone4, har utrustats med dubbla kameror baktill varav den ena är utrustad med teknik för att förstärka ljuset med närmare fem gånger (5x), vilket möjliggör bra foton i miljöer med svagt ljus. Den andra kameran bredvid har ett 120 graders vidvinkelobjektiv som enligt tillverkarna ger 200 procent bredare synfält jämfört med traditionella smartphones. Zenfone4 har en 5,5-tums skärm och ett hyfsat batteripaket på 3 300 mAh.

Ännu mer ljuskänslig

Zenfone4 Pro, som är premiummodellen, har samma storlek på skärmen men aningen mer batterikapacitet och processorkraft jämfört med standardmodellen. Det som gör den till Pro är kamerapaketet där huvudkameran har ännu mer ljusupptagningsförmåga, (8x), och den andra 16MP-kameran är utrustad med 10x zoom.

Kraftigt batteri

Den tredje nyheten är Zenfone4 Max, som egentligen är två modeller, där den ena har 5,5 tums-skärm och den andra 5,2-tumsskärm. Max står i det här fallet för massivt batteri och den större modellen har utrustats med hela 5 000 mAh och den mindre med 4 100 mAh batterikraft. Med snabbladdaren ska det enligt tillverkaren gå att få tre timmars samtalstid på 15 minuters laddning.

För selfies

Den fjärde nyheten i 4-serien har fått tillnamnet Selfie Pro och har motsvarande skärm och dubbla bakre kameror som standardmodellen. Som namnet antyder har ASUS fokuserat på den främre selfiekameran som utrustats för att plåta 2x ljusare selfiebilder och därtill filma selfies i 4K UHD-videoformat. 

Samtliga modeller finns tillgängliga från och med nu och priset för standardmodellen ligger på 4 999 kronor medan Pro-modellen kostar ytterligare 2 500.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.