Fokuserat arbete gav partnerguld

Certifiering Konsultföretaget Netsafe blir ny guldpartner till Cisco Sverige.

Konsultbolaget Netsafe blir därmed en av fyra guldcertifierade partnerföretag till Cisco i Sverige. Ett stärkt samarbete som Netsafes grundare Emanuel Lipschütz menar har varit målet i en fokuserad och målmedveten satsning från deras sida.

– Vi har aktivt jobbat mot det här målet i ett år, men det har funnits som framtidsmålsättning under lång tid. Det innebär bland annat att vi får ännu mer information om Ciscos framtida planer och produkter, något som främjar vår kunskapsutveckling. Det är bra både för våra kunder och för våra medarbetare.

– Cisco Sverige gratulerar Netsafe till att man nu uppnått status som guldpartner. Att vara guldpartner innebär att man har Ciscos högsta partnercertifiering, något som enbart fyra företag i Sverige har i dag. Vi på Cisco ser fram emot ett fortsatt och fördjupat partnerskap tillsammans med Netsafe, säger Niklas Andersson, vd Cisco Sverige.

Att Netsafe är guldpartner till Cisco är en kvalitetssäkring för kund och för med sig en rad förmåner så som bättre förhandsinformation om kommande produkter och snabbare supportingång. Att nå dit är något som Netsafe har arbetat målmedvetet med.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.