För körjournal i appen

Malux lanserar Billigare.se, en elektronisk körjournal som läser av fordonets körsträcka. När man parkerar bilen rapporterar man direkt i smartphonen vilken typ av resa det gäller.

För körjournal i appen

Synka mobilen och gps:en så får du en körjournal som det inte går att ljuga för. Malux står bakom den nya elektronisk körjournal Billiggare.se som ska förenkla hanteringen och spara tid för både förare, arbetsgivare och fordonsansvariga.

Så hur fungerar det då? En gps-enhet monteras dolt i fordonet som ska föra körjournal, enheten mäter hela tiden av bilens körsträcka och skickar vidare informationen till en databas. I din smartphone installeras en app och när du parkerat bilen dyker det upp en fråga om vad körningen gällde: tjänsteärende eller privat.

Efter det kan man ta ut rapporter från systemet med aktuella tider, mätarställning och vilken typ av resa som genomförts. Underlaget kan även sändas vidare till Skatteverket. I tjänsten ingår även tio års backup och appen finns för båe Iphone och Android.

Billiggare.se finns i lite olika utföranden, men ett förbetalt treårsabonnemang med all mjuk- och hårdvara kommer att kosta 8 995 kronor plus.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.