”För lite epost i uc”

Uclarity anställer Thomas Rönnberg, expert på epost och molntjänster.

Konsultbolaget Uclarity tycker att eposten riskerar att hamna lite på sidan om i uc-diskussionerna. Det ska det bli ändring på med den senaste rekryteringen:

– Det känns som att många organisationer tar epost för givet och inte utvecklar denna affärskritiska kommunikationsplattform lika mycket som andra kommunikationskanalar. Det är mycket snack och diskussion om chatt, video- och webbkonferenser, bloggs, wikis etcetera, men epost och telefoni är fortfarande de viktigaste kommunikationskanaler för anställda och organisationer, säger Thomas Rönnberg.

Han konstaterar att telefonin har utvecklats mycket senaste åren, samtidigt som utvecklingen för epost till viss del har stannat upp.

– Jag brinner för att ta epostlösningar till nästa nivå och få användarna till att utnyttja epost på rätt sätt.

Thomas Rönnberg har de senaste 15 åren jobbat inom olika grupperingar på Microsoft i Sverige, senast som Principal Technical Solution Professional med tekniskt säljstöd av Microsoft Exchange, Microsoft Lync, och Office Systems, inklusive Office 365.

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.