Förbättrad brusreducering i Jabras nya hörlurar

hörlurar Nya Elite 10 är Jabras mest avancerade trådlösa öronsnäckor hittills och har fått dubbelt så effektiv anc-funktionalitet som tidigare modeller.

Förbättrad brusreducering i Jabras nya hörlurar

Jabras Elite-familj har många medlemmar vid det här laget och nu släpper tillverkaren en ny toppmodell i form av Elite 10. En helt ny funktion är att öronsnäckorna stöder Dolby Head Tracking och Dolby Atmos, en teknik som anpassar ljudbilden utifrån hur användaren rör huvudet.

Enligt tillverkaren har också anc-funktionen, den teknik som avlägsnar oönskat bakgrundsljud, förbättrats väsentligt i Elite 10 och ska nu vara dubbelt så effektiv som i Jabras standardmodeller. Hemligheten bakom detta ska vara förbättrade algoritmer och större högtalarelement. Anc-funktionen anpassar sig automatiskt till den omgivande miljön och jobbar mer intensivt om man förflyttar sig till en bullrig omgivning.

För att fånga upp din röst på bästa sätt är Elite 10 utrustade med sex mikrofoner. Batterierna ska kunna hålla igång lurarna i upp till sex timmar, men det medföljande laddningsfodralet kan utöka batteritiden till 27 timmar.

Jabra lanserar samtidigt den nya modellen Elite 8 Active, som främst vänder sig till sportutövare och användare som rör sig i lite mer krävande miljöer med extrema temperaturer och nederbörd. Öronsnäckorna är helt vattentäta ned till 1,5 meters djup medan det tillhörande laddningsfodralet kan stå emot damm och vattenstänk.

Priserna landar på 2999 kronor för Jabra 10 Elite och 2499 kronor för Elite 8 Active.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.