Företagsabonnemang för en god sak

Mobile Donation lanserar företagsabonnemang där sju procent av fakturorna skänks till välgörande ändamål.

Mobile Donation erbjuder två abonnemangsformer för företag som väljer att profilera och marknadsföra sig genom att ta ett samhällsansvar. Genom att teckna ett abonnemang skänker företaget sju procent av sina mobilkostnader till välgörande ändamål. Företaget kan själv välja vilken organisation eller förening pengarna ska gå till, i dagsläge samarbetar Mobile Donation med bland annat A non smoking generation, Bröstcancerfonden, Hjärtebarnfonden, Hungerprojektet, FUB samt ideella idrottsföreningar.

För företaget tillkommer ingen extra kostnad eftersom bidraget genereras genom mobilabonnemangets månadsfaktura.

Två abonnemang

Mobile Donation använder sig av Teliasoneras nät i Sverige och det finns två abonnemang att välja mellan. MD företag fast är ett abonnemang med en fast månadsavgift och fria samtal i 500 minuter per månad inom Telias nät och det fasta nätet. MD företag flex är det andra abonnemanget som innebär en låg månads- och uppkopplingsavgift och ger företaget möjlighet att bygga en så kallad egen användargrupp för lägre samtalstaxa mellan företagets fasta och mobila telefoner.

Fakta

Så här kostar det:

Det finns två olika abonnemang att välja mellan. Det ena kostar 75 kronor per månad och samtal till fasta nät och svenska mobiloperatörers nät kostar 69 öre/min dygnet runt. Sms kostar 69 öre styck, mms 2,50 kronor och röstbrevlådan är gratis. En öppningsavgift på 69 öre tillkommer.

Det andra abonnemnaget har ingen månadsavgift, men då kostar samtal till fasta nät och Telia Mobiles nät inom Sverige 99 öre/min dygnet runt. Samtal till övriga mobiloperatörer kostar 1,50 kronor/min. Sms kostar 69 öre styck och mms 2,50 kronor och röstbrevlådan 99 öre/min.

p>Gprs-data kostar 18,75 kronor per MB.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.