Företagsmail till Iphone

Nya betaverktyg i Hyperoffice gör det möjligt för anställda att komma åt företagets mail och kalender via sin Iphone. Telefonens avsaknad av stöd för Microsoft Exchange har tidigare gjort detta svårt.

Hyperoffice har nu lanserat nya företagsverktyg som kan ansluta Apples Iphone till företagsmail, kalender, kontakter och anteckningar. Mjukvaran är inbyggd i Hyperoffice och fungerar som ett alternativ till Microsoft Exchange, som i dag inte stöds av Iphone.

I stället tvingas de som vill ansluta till Exchange använda den inbyggda Safari-webbläsaren och företagens Outlook Web Access-sida, då direkt anslutning ofta hindras av företagens brandväggar på grund av säkerhetsskäl.

– Folk vill verkligen använda Iphone som ett företagsverktyg, säger Farzin Arsanjani, vd på Hyperoffice, som nu hävdar att man övervunnit de brister som stått i vägen för att Iphone effektivt kan användas i företag.

Än så länge är mjukvaran i betaversion och fungerar genom att synkronisera den inbyggda mailklienten i Iphone med Microsoft Outlook, vilket möjliggör trådlös anslutning och samarbetstjänster även utanför kontoret.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.