Företagsverktyget för sociala nätverk

Med Meltwater Buzz Engage ska det inte vara några problem för företag att interagera med användare via sociala nätverk som Twitter eller Facebook.

Företagsverktyget
för sociala nätverk

Meltwater Group som fokuserar på bevakning och analys av digitala medier har lanserat det nya verktyget Buzz Engage som ett komplement till företagets existerande verktyg för sociala medier.

Med Meltwater Engage ska användaren enkelt kunna hantera sin närvaro på sociala medier samt interagera med både existerande och framtida kunder. Förutom att via ett enhetligt gränssnitt övervaka och fånga upp diskussioner i realtid på exempelvis Facebook och Twitter ska det även vara möjligt att återkoppla antingen via de sociala medierna eller via e-post och telefon.

Lösningen är en tilläggsmodul till företagets Buzz-tjänst som enligt Meltwater används av tusentals företag världen över för just bevakning och analys av sociala medier.

Några av funktionerna i Meltwater Buzz Engage inkluderar en social inkorg för enkel åtkomst till aktuella diskussioner, heltäckande sociala profiler över bloggare och så kallade twittrare, kommunikationskalender för att schemalägga utgående kommunikation samt analys- och mätverktyg.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.