Förvärvsmaskinen fortsätter växa – köper molnbolag

Affärer Netnordic fortsätter att växa. Nu meddelar systemintegratören att företaget förvärvat molnbolaget Gohybrid.

Förvärvsmaskinen fortsätter växa – köper molnbolag

– Vi är ständigt på jakt efter bolag som kan passa vår tillväxtstrategi och vi vet att det finns starka bolag på marknaden som över tid vill bli en del av någonting större, för att ytterligare kunna stärka sin kundposition och relevans. Gohybrid är ett företag som har utvecklat en solid plattform byggd på kultur, expertis och kundrelevans. säger Jarl Øverby, VD för NetNordic Group, och fortsätter:

– Behovet av ökad kompetens och kapacitet inom Microsoft Cloud är viktig för oss på NetNordic och Gohybrid kompletterar vår strategi väl.

NetNordic har vuxit mycket de senaste både både genom organisk tillväxt och genom strategiska förvärv. Köpet av Gohybrid är Netnordics nittonde förvärv sedan 2015.

Gohybrid etablerades för att hjälpa kunderna med molnfrågor.

– Vi har stark expertis inom moln generellt, men har även valt att gå extra på djupet inom Microsofts molnområde, då detta är centralt för de flesta av våra kunders infrastruktur. Vi har under åren bistått ett antal kunder inom olika branscher och det har gett oss en enorm kompetensbas som marknaden drar nytta av ,säger Mikael Lison, vd för Gohybrid.

Gohybrid har genom åren hjälpt ett stort antal kunder inom olika branscher med deras molnresa.

– Vi har en gedigen kundbas, men tillsammans med Netnordic når vi en ännu bredare marknad, får access till världsledande teknologier och detta kommer att ge möjligheter både för våra kunder och anställda,säger Mikael Lison, vd för Gohybrid.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.