Fria samtal i Dialects mobila växel

Växlar I början av året lanserade Dialect på prov sin växel Unified med ett fastpriserbjudande på alla samtal. Nu blir erbjudandet permanent i tjänsteportföljen.

Fria samtal i Dialects mobila växel

I januari lanserade Dialect ett fastpriserbjudande på sin mobila växel där alla externa samtal var inkluderade. Leverantören fick stort genomslag och fördubblade under våren antalet kunder på tjänsten. Nu väljer man att permanent lägga in växeln Unified till fastpris i sin portfölj. Skillnaden från den tidigare lösningen är att kunderna med den mobila växeln kan ringa externa samtal, även utlandssamtal, till en fast månadskostnad och få alla kostnader samlade på en faktura.

– Vi trodde att vi skulle pricka in något som kunderna efterfrågade när vi lanserade tjänsten i januari. Vi var först med detta erbjudande i Sverige och jag är stolt över att vi fortfarande är den enda leverantör som kan erbjuda det här fastprispaketet ihop med alla övriga växelfunktioner, säger Henrik Broström, affärsområdesansvarig för telefoni på Dialect.

Växellösningen finns i två prisklasser, en per månad och användare för samtal inom Sverige och Norden samt en dyrare variant då man ringer fritt till hela världen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.