Frukostseminarie: Det demokratiska digitala mötet

Hybridfrukost Hur får vi till bra demokratiska möten där alla deltagare får samma möjligheter att synas - oavsett om de sitter hemma, på kontoret med egen dator eller i ett mötesrum. En hybridfrukost från Telekom idag i samarbete med STV.

Programmet sändes live här 30 september kl. 8.30-10.00.

Här kan du se sändningen i efterhand!

Vår talare Sofia Edholm Fiske berättar för oss hur man får till bra demokratiska möten när en del sitter i mötesrum, några framför datorn på jobbet och några jobbar hemifrån. Sofia Edholm Fiske är en av Sveriges ledande experter på digitala arbetsplatser och en inspirerande talare.

Deltagare i sändningen: Kalle Anrell/Telekom idag, Sofia Edholm Fiske/Diwo och Tommy Hagström, STV.

Arrangör: Telekom idag i samarbete med STV, Cisco och Quickchannel.


Dagens sponsor STV

STV startades 1972 som ett av pionjärföretagen inom videoproduktion och videoteknik med bred kompetens inom alla delar av AV- och videokonferensområdet. Vi är leverantörsoberoende och samarbetar med alla de främsta tillverkarna för att få lösningar med riktigt hög kvalitet som dessutom fungerar problemfritt och är enkla att använda
STV tillhandahåller kundanpassade tekniska lösningar för våra kunder inom det vi kallar visuell kommunikation, det vill säga möten mellan människor och mellan människor och teknik. Det är områden där både den tekniska utvecklingen och inte minst det mänskliga beteendet och sättet att arbeta utvecklas oerhört snabbt.
STV har kontor i Stockholm och Göteborg samt har servicepartners över hela landet.

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.