Galaxy S22 är Samsungs nya serie med premiummobiler

mobiler Tre modeller ingår i nya Galaxy S22-familjen – samtliga bjuder på utökad batterikapacitet och avancerade kamerafunktioner.

Galaxy S22 är Samsungs nya serie med premiummobiler

Världens största tillverkare av mobiltelefoner, Samsung, lanserar nya produktserien Galaxy S22. De tre modellerna som ingår i familjen heter S22, S22+ och S22 Ultra och bjuder alla på längre batteridrifttid och nya kamerafunktioner.

Den inbyggda kameran har funktionalitet som ska göra den bättre lämpad för att ta bilder i mörka miljöer. Modellerna S22 och S22+ har en huvudkamera med upplösningen 50 megapixel och ytterligare två kameror med en telelins respektive en ultravidvinkellins. Värstingmodellen S22 Ultra har en huvudkamera som klarar 108 megapixel och dubbel uppsättning telefotokameror.

Manuell justering av parametrar

Automatiken och inbyggd ai-teknik hjälper dig att ta bilder i hög kvalitet, men det är också möjligt att manuellt justera parametrar, till exempel iso-inställning och slutartid, om du känner för det.

Skärmen är av amoled-typ och varierar i storlek beroende på vilken modell du väljer. S22 har en 6,1-tumsskärm och S22+ en 6,6-tumsskärm. Ännu lite större skärm har S22 Ultra med storleken 6,8 tum. Det kan vara tryggt att veta att både fram- och baksida på telefonerna skyddas med ett lager av Corning Gorilla Glass Victus.

Galaxy S22 Ultra har dessutom en inbyggd S Pen som kan användas för att rita och mata in tecken direkt på skärmen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.