Generic Mobile hittar ny marknad

Generic Mobile har slutit avtal med WM-Data och Newphone om återförsäljning av tjänsten för sms och fax via e-post.
Till att börja med är avtalet är ettårigt och beräknas inbringa uppemot en halv miljon kronor till Generic.

Telekomoperatören Generic Mobile som sedan tidigare har skaffat sig en fast position inom meddelandetjänster tar nu nästa steg genom avtalet med WM-data och Newphone. Tjänsten med sms och fax via e-post når nu med WM-data storföretag och via Newphone SME-företag.

– Pappersfax har gått ur tiden samtidigt som majoriteten företag fortfarande har en verksamhet som kräver kommunikation via fax, säger Mats Hugosson vd generic Mobile. Vi är först ut på marknaden att driva tjänsten som en ren operatörstjänst vilket förenklar och möjliggör en kostnadseffektiv totallösning för slutkunderna.

Komplett kommunikation

För WM-data innebär avtalet att man föra över sina kunder till Generics flexibla faxlösning och Newphone kompletterar sitt kommunikationserbjudande till sina kunder.

Generic Mobile som driver Minicall, servar landsting, räddningstjänster och privata larmföretag med kommunikationslösningar och levererar sms via fast telefoni öppnar med avtalet upp ett nytt marknadssegment för sin e-post baserade sms- och faxtjänst.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.