Gilstrap ny strategichef för Ericsson

Douglas L. Gilstrap tillträder tjänsten som strategichef för Ericsson den 1 oktober.

Gilstrap ny strategichef för Ericsson

Med 15 års erfarenhet inom global telekommunikation och it kommer Gilstrap börja på Ericsson. Han började sin karriär på SITA i Paris, för att sedan gå vidare till Equant Network Services och tillträdde därefter en tjänst som verkställande direktör på Radianz. Gilstrap har även arbetat som strategirådgivare på Cable & Wireless.

Motiverad inför arbetet

– Tillsammans med dess kunder är Ericsson den största drivkraften i en industri som formar nästan varje del av vårt liv, säger Gilstrap. Som ett proffs med många år i branschen är det kul att vara en del i det ledande företaget under en tidpunkt då telekommunikation och bredband har bevisat sig viktigt för ekonomin.

Hans Vestberg, finanschef och verkställande direktör på Ericsson, anser att Gilstrap med sin stora erfarenhet inom telekommunikation och framförallt företagsutveckling kommer vara viktig för kunna fortsätta Ericssons arbete som det ledande företaget inom denna industri.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.