Globalconnect levererar kontaktcenter åt reseföretag

kontaktcenter Etraveli Group väljer molnbaserade kontaktcenterplattformen Genesys Cloud och Globalconnect står för leveransen.

Globalconnect levererar kontaktcenter åt reseföretag

Globalconnect står för leveransen av 1300 licenser av Genesys Cloud, en molnbaserad kontaktcenterplattform, när man förlänger sitt samarbetsavtal med Etraveli Group.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Etraveli Group är ett globalt reseföretag som är specialiserade på bokningar av flygresor och erbjuder en teknikplattform som låter kunder söka efter resor, hotell och andra relaterade tjänster.

Samarbetet med Globalconnect inleddes redan 2020, när reseföretaget gick över till en molnbaserad kontaktcenterplattform. Och nu har man alltså bestämt sig för att förlänga samarbetet med ytterligare tre år. Avtalet omfattar 1300 licenser och support dygnet runt.

Etraveli Group har kontor i bland annat Grekland, Sverige, Kina och Indien och med hjälp av en molnbaserad plattform kan man kommunicera effektivt i hela organisationen. Samarbetet har hittills lett till kostnadsbesparingar på tio procent och höjd effektivitet hos Etraveli Group.

– Den molnlösning från Genesys som Globalconnect har tillhandahållit har hjälpt oss att uppnå större effektivitet och förbättra kundupplevelsen. Deras expertis och service gjorde det enkelt för oss att förnya vårt avtal, säger Pia Vemmelund, chief customer officer på Etraveli Group, i ett uttalande.

– Det här avtalet markerar ett viktigt steg i vårt nära samarbete med Etraveli Group. Under de senaste fyra åren har vi arbetat tillsammans för att göra kundservicen mer effektiv och smidig, till fördel för slutkunden. Vår fortsatta fokus kommer vara att leverera innovativa lösningar som överträffar kundens förväntningar, säger Henrik Hammarström, kommersiellt ansvarig på Globalconnect.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.