Globalconnect tappar kommunikationschefen

branschen Jacob Bolin går in som delägare i kommunikationsbyrå.

Globalconnect tappar kommunikationschefen

Efter att ha värvats till IP-Only och Globalconnect under coronapandemin går nu Jacob Bolin vidare till en ny tjänst. Han blir seniorkonsult och delägare på kommunikationsbyrån Fuze som nu också breddar sitt tjänsteutbud genom att gå in på public affairs-området.

Jacob Bolins senaste roll på Globalconnect var Head of communications och public affairs. Han har tidigare bland annat varit verksam vid Näringsdepartementet och som seniorkonsult på Diplomat Communications.

– Jag har haft Fuze som PR-rådgivare sedan ett år tillbaka och har imponerats av deras driv och förmåga att leverera grymma resultat. Men jag tycker att det har saknats en viktig pusselbit i Fuzes erbjudande och det är public affairs-kompetens. Det är just detta jag framför allt kommer att tillföra byrån.

– Fuze har alla förutsättningar att fortsätta växa och jag vill verkligen inte missa att vara med på den resan. Det ska också bli jäkligt kul att kliva tillbaka i konsultrollen och jag ser fram emot att få bygga vidare på Fuze, säger Jacob Bolin.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.