Globalconnects presschef går till pr-branschen

Nytt jobb Efter 15 år i telekombranschen sadlar Niclas Karnhill om. Den tidigare presschefen på Ip-Only går över till Miltton Communications.

Globalconnects presschef går till pr-branschen

Från kommunikationsavdelningen på Globalconnect/Ip-Only till pr-branschen. Niclas Karnhill lämnade tidigare i år telekombranschen och nu är det klart att det är den finska pr-koncernen Miltton han hamnar på. Detta då han från den 8 september kliver in som senior rådgivare på det svenska grenen.

– Jag har hört mycket gott om Miltton, ett intryck som förstärktes under våra samtal under sommaren. Förutom liknande värderingar delar vi en offensiv syn på kommunikation. Miltton har stora muskler i både kunskap och storlek men framför allt en framåtanda som lockar mig, säger Niclas i ett uttalande.

Koncernen har kunder från byggbranschen till finska finansdepartementet och med herr Karnhill kompetens hoppas man kunna vässa sitt erbjudande.

– Vi välkomnar Niclas till Miltton och ser fram emot att tillsammans ge våra kunder marknadens bästa rådgivning. Med Niclas får vi ytterligare erfarenhet och spets – inte minst inom företags- och kriskommunikation. Detta är något våra nuvarande och kommande kunder kommer att få nytta av, säger Emma Själen, vd Miltton Communications.

    Tipsa oss om nytt jobb!

    Senaste artiklarna

    Telekom idag

    Telekom idag Premium

    Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.