Good vill förenkla för Office

säkerhet Good Technologys e-postapp Good Work får nu bättre stöd för mobilt arbete med Microsoft Office-dokument. 

Good Work bygger på Good Dynamics secure mobility platform, vilket innebär att arbetet med e-post och dokument sker inom en säker container. Det betyder att även företagskänslig information kan skyddas, oavsett om man aktivt arbetar med den eller växlar mellan andra Good-säkrade appar. Good Technology menar att man är ensamma om att kunna erbjuda denna typ av övergripande skydd.

Man nämner den rådande trenden att enormt många företagsanvändare skickar bilagor via e-post som en av anledningarna till att man tagit fram lösningen. Tanken är att det i vanliga fall ganska osäkra förfarandet nu ska kunna göras betydligt säkrare. Med Good Work kan en användare bland annat öppna Office-dokument direkt från ett e-postmeddelande, skriva ut dem på skrivare eller som pdf-fil, dela dokumenten med andra direkt via säker e-post i Good Work, redigera dokument via Office web apps eller bara spara dem på Onedrive, Sharepoint eller andra molnlagringstjänster.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.