Good Work för Apple Watch

Mobilitet Good Technology vill att du ska kunna kolla e-post och mötesbokningar direkt på handleden, och har därför lanserat en ny appa specialanpassad för Apples nya smartklocka.

Good Work för Apple Watch

Efter en halvtrög start för applikationer anpassade för Apple Watch, börjar det nu ta lite fart. Senast ut är Good Technology, som nu har släppt sin säkra app Good Work för Watch. Tanken med appen är att klockbäraren enkelt ska kunna få e-post och kalenderfunktioner direkt i klockan. Good har också uppdaterat sina policykontroller på plattformen Good Dynamics vilket gör att it-avdelningar nu kan specialanpassa programmen som används på smartklockorna efter företagets krav på säkerhet. It-administratörer kan enkelt aktivera eller avaktivera påminnelser och styra Good Work-appen via ett enkelt webbaserat gränssnitt. För de företag som använder en mdm-lösning, stödjer Good också Apples handledsdetektering vilket betyder att användaren kan låta klockan vara olåst så länge den sitter på handleden, men när användaren tar av sig klockan kommer den att kräva pin-kod. Christy Wyatt, styrelseordförande och vd på Good Technolog säger:

– Smarta klockor är nästa våg av bring-your-own-device (byod). Apple sålde över en miljon Apple Watch via förbeställningar under den allra första dagen som klockorna blev tillgängliga för köp, och nu när klockorna finns i butiker förväntar vi oss att se allt fler av dessa enheter också bland företagsanvändare. Good är stolt över att vara det första företaget som levererar en företagslösning för e-post och samarbete på Apple Watch, en lösning som också gör det möjligt för it-ansvariga att hantera och skydda enheterna ordentligt.

Appen är nu tillgänglig och kan laddas ner kostnadsfritt på Appstore.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.