Gränslöst med Telia Home Free

Gränserna mellan fast och mobil telefoni suddas nu ut än mer när Telia lanserar Home Free. Borta är nu jakten på sina olika apparater för en och samma telefon tjänstgör som samtalsenhet, i hemmet eller utanför.

Gränslöst med 
Telia Home Free

Den personliga kommunikationen får ytterligare rörelsefrihet med Telias Home Free. I hemmet är telefonen en vanlig lur med det fasta numret. Ska man ut och gå så behöver man inte längre rota igenom hemmet för att hitta mobilen för det är samma enhet man ska ta med sig, samtalen kopplas automatiskt över till det mobila nätet.

– Nu integrerar vi mobiltelefonen i de digitala hemmet genom att ta det bästa från båda världarna, säger Håkan Dahlström chef för mobiltjänster på på Teliasonera i Sverige. Telia Home Free är utvecklad för att leda övergången från fast till mobilt.

Fem mobiler fast fasta

I de två paket Telia nu börjar sälja i slutet av september ingår Nokia 6086 plus router. Upp till fem ip-mobiler kan anslutas utan extra kostnad, och alla kan svara på hemnumret i mobilen, ringa varandra för noll kronor per minut och ringa hemifrån samtidigt.

Förutom öppningsavgiften på 68 öre per samtal är det gratis att: ringa till fasta nummer och Telia-mobiler hemifrån, med Telia mobil till vänner ringa alla Telia-mobiler inom Sverige och när man svarar på sitt fasta nummer utanför hemmet.

Fakta

Telia Home Free

Home Free 1

1 router + 1 Nokia 6086 295 kr

Engångsavgift, 250 kr

Månadsavgift Telia Home Free, 199 kr

Månadsavgift Telia Mobil till vänner, 69 kr

Home Free 2

1 router + 2 Nokia 6086 490 kr

Engångsavgift, 250 kr

Månadsavgift Telia Home Free, 199 kr

Månadsavgift Telia Mobil till vänner, 69 kr

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.