Griptel inleder samarbete med Cellnex: ”Mycket glada”

Affärer Norska Griptel som tidigare år meddelade att bolaget håller på att etablera sig i Sverige kommer att leverera monteringslösningar till Cellnex svenska mobilnätsanläggningar.

Griptel inleder samarbete med Cellnex: ”Mycket glada”
Foto: Griptel

Griptel är utvecklare, tillverkare och distributör av monteringslösningar till mobilnät. Leveranserna till Cellnex mobilnätsanläggningar kommer att ske från Griptels nyetablerade svenska lager och distributionscenter i Örebro.

 – Vi är mycket glada över att samarbeta med Cellnex. Detta partnerskap bekräftar vårt åtagande att leverera innovativa och kostnadseffektiva produkter som bidrar positivt till våra kunders driftsekonomi. Avtalet understryker den tillit branschen har till våra lösningar,” säger Lars Janols, vd på Griptel.

Även spanska Cellnex, som de senaste åren växt på den svenska marknaden är positiva till samarbetet.

 – Vi önskar Griptel välkomna på den svenska marknaden och som ny leverantör till oss. Griptels flexibla, men samtidigt standardiserade produkter, hjälper oss att effektivisera utbyggnaden av Cellnex infrastruktur i Sverige och därmed indirekt också utbyggnaden av 4g-och 5g-näten, Staffan Lindbäck, vd för Cellnex Sweden.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.