Grundaren byter roll –  blir innovationschef på City Network

Branschen Ökat fokus på inovation och en chefs-rockad. På City Network vill man höja tempot och driva på utvecklingen – därför går Johan Christenson in i rollen som ny innovationschef.

Grundaren byter roll –  blir innovationschef på City Network

City Network var en av vinnarna i den svenska Esam-utredningen. Deras Compliant Office var en av de tjänster som pekades ut som väl fungerande helhetslösning för myndigheter och annan offentlig verksamhet.

För att slå ytterligare mynt av det hela så har företaget beslutat att öka fokus på innovation och grundaren Johan Christenson byter roll. Istället för att vara högste boss – tar han titeln som innovationschef. Ny på vd-stolen blir istället Jim Johansson.
– Som den innovativa europeiska leverantören av digital infrastruktur med full regelefterlevnad, har City Network byggt en unik position på den europeiska molnmarknaden. På en marknad som är värderad till många miljarder euro är bolaget nu redo för ytterligare expansion och där är fortsatt innovation nyckeln, säger Carl-Magnus Månsson, styrelseordförande i City Network och vd för City Networks ägare Iver.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.