Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

GTT lanserar PSTN-tjänst för Webex

Telefoni En ny lösning som ska vara både kostandseffektiv och enkel. Nu har GTT lanserat sin Cloud Connected PSTN-tjänst för Cisco Webex Calling.

GTT lanserar PSTN-tjänst för Webex

GTT Commiunications meddelar att de nu ryckt skynket av sin senaste nyhet, en PSTN-tjänst för Webex. Det nya är att denna ger åtkomst till Webex Calling tjänst med SIP-trunking från GTT och att den levereras med end-to-end försäkring på GTT:s IP-backbone.

Det innebär att GTT nu erbjuder alla verksamheter PSTN-åtkomst för samtal i Webex och samarbete på en plattform genom att integrera diverse kommunikationsfunktioner. GTT har därmed i produktportföljen paket som stödjer, PSTN-samtal, global uppsägning, DID:s och nödtjänster. Detta till en enkelt, lättöverskådlig och kostnadseffektiv prismodell.
– GTT är en av de få leverantörers som kan leverera en global entreprise-grade SIP-trunking lösning för Cisco Webex Calling, eftersom vi ansluter multipla redundanta röstsessionskontrollanter tomt om i världen i vår eget Tier 1 IP-backbone, säger Don MacNeil på GTT.

 

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!