GTT utökar SD-WAN-tjänst

Flera nätverksapplikationer på en enda universell kundenhet. Nu har GTT utökat sin SD-WAN-tjänst för att leverera mer kostnadseffektiva nätverkstjänster.

GTT utökar SD-WAN-tjänst

Effektivitet är ett ledord när det kommer till digitalisering. Och som ett led i detta har GTT valt att utöka sin SD-WAN-tjänst genom att lägga till möjligheten att köra flera nätverksapplikationer på en enda universell kundenhet (uCPE). Och genom att använda VNF-teknik så kan man dessutom hålla nere antalet hårdvaruenheter.
– GTT utökar sitt utbud av tjänster för molnnätverk genom att addera ny funktionalitet. Vi kommer att fortsätta utöka vårt SD-WAN-erbjudande med ytterligare funktioner på uCPE för att ansluta våra företagskunder till alla platser i världen och till samtliga applikation i molnet, säger Rick Calder, GTT:s vd och koncernchef

SD-WAN ger enorma fördelar, inte minst genom att de ger redundanta anslutningsmöjligheter för lokala anslutningar över hela världen.
– Att kunna konsolidera flera nätverksfunktioner som routing, brandvägg och WAN-optimering på en enda enhet sänker hårdvarukostnaderna och förbättrar flexibiliteten, genom att göra det enklare att hantera lokalkontor på andra platser och rulla ut nya nätverkstjänster, säger Cliff Grossner, analytiker på IHS Markit. Våra undersökningsresultat visar att intresset för uCPE växer kraftigt hos företag som vill automatisera hanteringen av sina edge-förbindelser och hos leverantörer av SD-WAN-tjänster.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter