Ny tjänst guidar till rätt mobilabonnemang

Mobiltelefoner Enkla Media ligger bakom sajten Smartphones.se som uppdateras dagligen med färska priser och som vänder sig till konsumenter.

Ny tjänst guidar till rätt mobilabonnemang

En ny jämförelsetjänst från Enkla Media är tänkt att hjälpa konsumenter att välja mellan olika mobiler och mobilabonnemang. Sajten heter Smartphones.se och ska enligt skaparna uppdateras med de senaste priserna från operatörer och e-handelsbutiker varje dag.

– Anledningen till att vi tog fram sajten var att det var så svårt att jämföra priser för mobilabonnemang med eller utan mobiltelefon samt endast mobiltelefoner utan abonnemang, säger Fredrik Falkengren, vd för Enkla Media.

– Det är stora skillnader i pris beroende på vilken operatör kunden beställer från. Ibland kan det också vara billigare att köpa både mobil och mobilabonnemang separat och det vill vi försöka tydliggöra med sajten.

Det finns flera andra sajter som låter konsumenter göra prisjämförelser men skaparna av Smartphones.se hävdar att man fyller ett hål på marknaden och kommer att komplettera befintliga tjänster genom att vara så heltäckande som möjligt när det gäller vilka operatörer man hämtar prisinformation ifrån.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.