Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Halebops satsning – lanserar fast bredband

Bredband Från och med den 22 januari är Halebop mer än en mobiloperatör. Detta då de breddat protföljen och nu även erbjuder fast bredband.

Halebops satsning – lanserar fast bredband

Halebop har sedan det startades vid millenieskiftet varit en mobiloperatör. Till en början var det som en renodlad kontantkortsoperatör, men sedan 2007 har de haft abonnemangserbjudanden.
Men nu kommer de även att erbjuda fast bredband via vissa utvalda stadsnät.
– Prispressen på bredbandmarknaden är stor men samtidigt växer marknaden och vi vill vara med på det tåget genom att erbjuda nya och befintliga kunder ett fast Halebopbredband till ett bra pris, säger Johanna Sahlman, chef för operatören.

Två fria månader

Affärsområdet är som sagt helt nytt hos Halebop och därför börjar man utrullningen i vissa stadsnät. Senare under året kommer fler delar av landet att kunna välja operatören.
För att locka kunder kommer de som väljer den nya bredbandsleverantören att få två kostnadsfria månader, men de slår även ett slag för att deras kundservice ska vara en vinnare.
– Halebop är ett starkt och älskat varumärke som har vunnit SKI, Svenskt Kvalitetsindex, hela tio gånger på tolv år. Det gör att vi har bra förutsättningar nu när vi går in på en helt ny marknad där många konkurrerar om samma kunder, säger Johanna Sahlman.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter