Håll statistikkoll via molnet

Billig och enkel koll på hur företaget hanterar inkommande och utgående samtal. Det lovar Kamoda med nya molnbaserade webbportalen Clearview.

Håll statistikkoll via molnet

För att underlätta för användarna innehåller webbportalen många färdiga menyer och mallar för såväl rapporter som grafer. Den som ytterligare vill specificera sitt urval bortom de vanligaste uppgifterna kan också via Avancerad och Fri Sökning fritt välja bland alla sökbara fält. Till exempel anknytning, direktnummer, ett visst datum – eller en kombination av flera värden samtidigt.

– Många av de statistikprogram som presenterats genom åren har varit dyra, svåra att installera och krångliga att använda. Med Clearview behövs ingen fysisk installation för att få en enkel överblick över företagets samtalshantering, belastning och beteende, förklarar skaparen Kristian Karlsson.

Fritt fram att testa

Molntjänsten är i dagsläget testad och verifierad mot Aastra 400, Intelligate och Avaya IP Office. Men enligt Kamoda ska den fungerar mot alla pbx:er, ip-växlar och uc-system på marknaden. Anpassning mot nya fabrikat lär också kunna göras utan kostnad.

ClearView säljs via utvalda återförsäljare och fri support ingår, liksom automatiska uppdateringar, i abonnemanget. Exakt vad molntjänsten går loss på framgår inte, men nyfikna erbjuds prova på i 30 dagar innan köp.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.