Han blir ny chef på Hallon

Nytt jobb Efter fyra år på chefsstolen lämnade Anne-Louise Wirén Hallon. Ny på posten blir istället David Johansson som chefat för Tres konsumenterbjudande.

Han blir ny chef på Hallon

Det är nästan ett decennium sedan Tre lanserade sitt lågprisvarumärke Hallon och det har sedan etableringen utvecklats en hel del. Inte minst sedan man även gick in och började erbjuda företag sina tjänster.

Chef sedan 2017 har varit Anne-Louise Wirén, men i oktober valde hon att gå vidare efter totalt 13 år i Tre-familjen. Detta till edtech-bolaget Strawbees.

Nu har Tre utsätt en ersättare och in kliver David Johansson. Även han har lång historia inom företaget, dock med en mindre utflykt till Telia under några år.

Den senaste tiden har han ansvarat för strategier och kunderbjudande samt ingår i ledningsgruppen för konsumentaffären.
– Konsumentaffären ligger mig mycket nära och tillsammans med teamet på hallon är vi beredda att ta nästa kliv på vår framgångsresa. hallon har varit en tillväxtmotor under flera år och är det mest framgångsrika varumärket i det som brukar kallas fighter brand-segmentet. Det är en mycket tuff marknad som hallon till stora delar har drivit fram, något som varit bra för Sveriges konsumenter. Nu är det dags för nästa nivå, säger David Johansson i ett uttalande.

Herr Johansson tillträder sin nya tjänst den 1 februari.

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.