Han blir ny chef för Tre Sverige

Bransch I februari blir det tronskifte hos Tre Sverige. Efter två år lämnar Johan Johansson över vd-stolen till Haval van Drumpt.
– Han har helt rätt bakgrund med gedigen erfarenhet av telekom, kommenterar Skandinavienchefen Morten Christiansen den nya sverigechefen.

Han blir ny chef för Tre Sverige
Telia Company

Operatören Tre möblerar om i  toppen. Johan Johansson som lett Sverigeorganisationen sedan hösten 2016 går vidare till en global chefstjänst och lämnar på egen begäran.

8 februari kliver Haval van Drumpt in och tar över skutan. Van Drumpt kommer närmast från en tjänst som privatmarknadschef för Telia i Litauen.

– Tre är i en stark tillväxt- och förändringsfas med fokus på kundnöjdhet och nya innovativa tjänster. Det kommer att hända mycket på svensk telekom-marknad de kommande åren, vi har en spännande resa framför oss, säger Morten Christiansen, vd för Tre Skandinavien.

Utöver att ha varit på Telia har van Drumpt haft ledande roller på Riksnet, Halebop samt Zitius.

– För mig är det ett drömjobb. Tre har en stark energi i sitt varumärke och en utmanar- och innovationsanda som jag uppskattar, säger han i ett uttalande.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.