Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Han tar över Office Management

Bransch Office Management får nytt ansikte i toppen. Detta då telekomveteranen Peter Uddfors kliver på som ny vd och koncernchef.

Han tar över Office Management

Tjänsteföretaget Office Management har i 25 år haft en god utveckling och nu har man rekryterat ny ledning för att se till att denna ska utvecklats. Ny chef på bygget blir Peter Uddfors som närmast kommer från Eltel där han varit affärsområdeschef för Communications.
– Peters gedigna erfarenheter och förmåga att leverera resultat och hög kundnöjdhet kommer att vara ett starkt bidrag till Office Managements framtida utveckling och framgång, säger Henrik Holm, styrelseordförande.

Peter har lång branscherfarenhet, både inom svenska och internationella verksamheter. Innan Eltel var han vd och koncernchef för Mycronic och han är även styrelseledamot i Almega IT & Telekomföretagen. Den 9 april blir första dagen på nya jobbet.
– Det är med stor entusiasm som jag tar mig an uppdraget. Jag tror att mina erfarenheter av att leda och driva teknikintensiva organisationer i internationell miljö blir ett positivt tillskott till Office Management, säger Peter Uddfors.

Avgående vd och koncernchef, Mats Ågren, har suttit på stolen i nio år – och varit med sedan 1994. Han kommer nu att ta en ny roll inom företaget och ansvara för området ”IT&Communications”.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter