Han tar över företagsaffären på TDC

Bransch TDC rekryterade koncerncheferna internt när det var dags att hitta nya ledare för affärsområdet Företag och Norden/Grossister.

TDC menar att de hade flera kandidater för jobben som chef för affärsområdet Företag respektive Norden/Grossister, men att man i slutändan gick på en linje som innebar en intern rekrytering.

Jens Munch-Hansen blir ny koncerndirektör för Företagsaffären. Han arbetade tidigare som koncerndirektör för Norden och Grossister på TDC och när han nu byter jobb så kommer Asger Hatten att tillträda hans tjänst.

– Vi har haft många goda externa kandidater för dessa jobb, men det sluta ändå med att vi valde en intern lösnings. Vi får två starka profiler som kan TDC men samtidigt kommer båda in med nya ögon på sina respektive områden. Jag är glad över att vi har starka talanger internt som kan matcha och överträffa de bästa externa kandidater, säger Carsten Dilling, koncernchef på TDC Group.

Både Jens Munsch-Hansen och Asger Hatten började på TDC 2009. Deras nya tjänster tillträdde de den 1 mars 2014.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.