Han tar över som chef på Vimla

Nytt jobb Tre chefer på mindre än tre år. Från den 1 november är det Erik Sjöberg som styr skutan på Vimla. Uppdraget blir att utveckla mobiloperatören och sikta på tillväxt.

Han tar över som chef på Vimla

Christoffer Cederschiöld, Erik Linde och nu Erik Sjöberg. Det har varit korta stinter i chefsstolen på Vimla den senaste tiden. Den senare är nu den som har stafettpinnen och ansvaret för Telenors dottermärke och uppdraget är att utveckla företaget med fokus på kundvärde, kundnöjdhet och tillväxt.

– Erik är en stark strateg med en bra insikt i marknaden. Han är bra med människor och jag är väldigt glad över att ha Erik på plats för att leda vårt starka Vimla-team, säger June Solbekk, ansvarig för Telenors konsumentaffär.

Närmast kommer Erik Sjöberg från rollen som strategichef på Telenor Sverige, men i bagaget har han förutom andra positioner inom Telenor, även erfarenhet som vd för Net4Mobility samt ledarroller på Ericsson.

Erik Linde, som tidigare ansvarade för Vimla och Ownit går i motsatt riktning och tar över som ansvarig för Telenors hela konsumentaffär inom tv och bredband. En roll där Telenor och nu även Ownit ingår i.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.