Han tar över Telias konsumentaffär

Bransch Ny vd och nytt även på chefsstolen för konsumentaffären. Det händer mycket i Telia Sverige.
Utöver att Anders Olsson blir högste höns tar Anders Tillander över efter Jonas Hasselberg.

Han tar över Telias konsumentaffär

Telia Sverige går mot halvårsvila med flera ombyten på nyckelpositioner. Anders Olsson tar över som vd efter det att Hélène Barnekow hastigt avgick i våras. Men han kommer inte vara den enda som är ny i sin roll.

Telias vice president och ansvarige för konsumentaffären, Jonas Hasselberg, har även han tackat för sig och kliver vidare. Han går till Proact IT Group som ny vd och koncernchef.

Den som ska axla hans mantel blir Anders Tillander som närmast kommer från en tjänst som chef för Telias fiberaffär.

Tidigare chef i Norge

Anders Tillander har tidigare arbetat som chef för Telias företagsaffär och för privatmarknaden på Netcom i Norge, det som numera går under namnet Telia Norge.

– Våra kunder är det absolut viktigaste för oss och jag är väldigt glad över att Anders går in som ny chef för Telias konsumentaffär. Anders kan Telia, telekom och har ett stort kundfokus. Han kan våra kunder och vet vad som krävs av Telia, säger Anders Olsson, tillträdande vd på Telia Sverige.

Tillander tillträder sin nya tjänst direkt och ska ta vid och försöka vidareutveckla företagets erbjudande. Under Hasselberg har Telia brutit ny mark, med koncept som ”Personlig tekniker” och ”Telia Life”.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.