Här är 2022:s sju viktigaste artiklar om Microsoft Teams

Året 2022 Det har varit ett mycket spännande år när det gäller utvecklingen av Microsoft Teams. Vi har skrivit massor av artiklar - och har nu valt ut de sju viktigaste.

Här är 2022:s sju viktigaste artiklar om Microsoft Teams

Teams är ett av Telekom idags mest frekventa ämnen sedan lanseringen för drygt fem år sedan. Intresset från er läsare är väldigt stort – både från de som vill få ut maximalt av sin Microsoft-investering och från de som anser att det finns legala bekymmer med att använda molntjänsten.

Vi har här valt ut sju av de bästa artiklarna (eller tv-programmen) om samarbetstjänsten Teams.


Årets toppartikel med praktiska Teams-tips

Först ut i sammanställningen är årets mest lästa text på sajten. Vi bad nio av Sveriges ledande Teams-experter att ta fram 11 tips var om hur man kan använda Teams på bästa sätt. Totalt blev det 99 förbättringstips.


Telia världsledare på mobil Teams-telefoni

Vi har också skrivit om att Telia är bland de första i världen att lansera det som först hette Operator Connect Mobile och numer Teams Phone Mobile.


Lär dig mer i tv-format med Rebecca Liljemark

Telekom idag startade under året också ett helt nytt koncept med Utbildnings-tv om olika aktuella ämnen. Först ut var Microsoft Teams som vi gjorde i samarbete med experten Rebecca Liljemark från Xenit.


Molnväxel-guiden med Teams-inriktning

Telekom idags årliga kartläggning av molnväxelmarknaden i Sverige fick i år en egen avdelning med Teams-telefoni-lösningar. Här är samtliga deltagares möjligheter att koppla ihop växeln med samarbetslösningen.


Teams-telefoni tilltalar allt fler företag

I början av hösten gjorde vi en stor rundringning i branschen för att se statusen för Teams-telefoni. Resultatet är att det finns en allt större efterfrågan på lösningen.


Första leverantören med Native-helhetslösning

Teams-telefoni kan vara svårt eller enkelt, beroende på många variabler. Office Management som är starka på Microsoft i sin it-del lanserar nu ett erbjudande där de utnyttjar de kunskaperna och kontakterna för att administrera helheten åt sina kunder som vill ha Teams-telefoni.


Sen var det ju det här med lagligheten

Teams, som andra amerikanska molntjänster, brottas ju otydligheter kring om de är förenliga med EU-lagar och regler. Svåra frågor som handlar mer om juridik än teknik. Vi gjorde ett försök att bena ut hur man kan tänka kring Teams och gdpr.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.