Här är 2022:s sju viktigaste artiklar om telefoni

Året 2022 Telefoni har funnits med ett tag, men utvecklas fortfarande. Här är sju av våra bästa artiklar i år - plus en bubblare.

Här är 2022:s sju viktigaste artiklar om telefoni

Telefoni är den klassiska grundbulten i Telekom idag-bygget. I år har vi haft en hel del fokus på molnväxeln som tar marknadsandelar som lösning varje dag som går, men vi har också skrivit en hel del om mer avancerade lösningar som finns kundplacerade.

Här är sju av de bästa artiklarna om telefoni.

Största kartläggningen av växlar i molnet

För andra året i rad bestämde vi på Telekom idag oss för att kartlägga alla molnväxlar som finns på den svenska marknaden. I år är 24 växlar med i undersökningen – som vi uppdaterar när vi får kännedom om fler lösningar.


Viktigt att veta hur man upphandlar

Många företag vet inte alltid vad de betalar för och telefoniräkningarna är svåra att tyda, var utgångspunkten när vi skulle göra en upphandlingsguide. Experten Sabina Öberg gav våra läsare de bästa råden för att spara pengar.


Fyra bra exempel på de som bytt lösning

Vi letar ständigt efter bra exempel på företag och verksamheter som tagit ett steg med sin telefoni-lösning. Här är ett urval av fyra case:

Är molnväxeln till för alla verksamheter?

Visst kan ett litet företag hanka sig fram på mobilabonnemang. Men Per Malm på operatören Tre förespråkar en enkel molnväxel. Här listar han anledningarna.


…Och till sist en bubblare på listan

Vi tar med en extra artikel också eftersom vi gjorde en serie om molnväxelns framtid. Här är vad Martina Klingvall från Telness tror på. Men i artikeln finns länkar till övriga spaningar.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.