Här är 2022:s sju viktigaste karriärartiklar

Året 2022 Det har varit ett relativt lugnt år i karriärsvängen i Telekom-Sverige. Här är 7 av de hetaste jobb-bytena - plus en bubblare.

Här är 2022:s sju viktigaste karriärartiklar

På slutet började det hetta till lite grann när det kom fram att Regina Donato Dahlström lämnar Globalconnect efter hennes stora omformning av den svenska delen av bolaget.

Bland årets mest lästa artiklar finns den om Telenors populära profil Andres Suazo som under året meddelade att han lämnar operatören.

Förre Tele2-höjdaren Samuel Skott inledde också en ny vd-karriär under året. Han tog över Hiq.

Telia tappade också folk till andra uppdrag. Annette Palinski Vallin lämnade för ett nytt uppdrag i byggbranschen.

Det hände saker i kontaktcenter-världen också. Jesper Sjölander lämnade Loxysoft för en oklar framtid – snart dök han dock upp på Arbetsförmedlingen för att utveckla det digitala kundmötet.


Några har såklart också bytt jobb mellan de stora operatörerna. Magnus Zetterberg återvänder till Telenor efter några år hos konkurrenten Telia.

Där fyller han rollen som blev ledig när Jonas Edén fick en ny roll i hierarkin.

Vi avslutar listan med en som valde att avsluta karriären under hösten efter närmare 40 år. Här är vår senaste intervju med Jukka Ristijärvi.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.