Här är ai-funktionerna i nya Samsung Galaxy S24

mobiler Nu lanserar Samsung en ny svit med Galaxy-telefoner och de är fullproppade med ny ai-funktionalitet.

Här är ai-funktionerna i nya Samsung Galaxy S24

Artificiell intelligens fortsätter att vara på allas läppar. Inför Samsungs släpp av de nya Galaxy-modellerna har det mesta av förhandssnacket handlat om ai-funktionerna. Nu är telefonerna Samsung Galaxy S24, S24+ och S24 Ultra släppta.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Med Galaxy S24 så kan telefonsamtal översättas i realtid. Live Translate 2 som finns i alla tre S24-modeller levererar både röst och textöversättningar i den inbyggda appen.

Med Chat Assist kan användaren få hjälp med att formulera och säkerställa rätt ton i meddelanden och sms. Även anteckningsfunktionen, Samsung Notes, får ny ai-funktionalitet i form av Note Assist6 som ska leverera sammanfattningar av anteckningar.

Röstinspelningsfunktionen blir också den bättre. Genom Transcript Assist7 AI och speech-to-text-teknik så kan inspelningar transkriberas, sammanfattas och översättas med hjälp av generativ ai.

Samsung och Google har tillsammans tagit fram den nya funktionen Circle to Search som ska göra det möjligt för användarna att söka efter vad som helst på sina telefoner utan att byta app. Användaren kan ringa in objekt och annat i bilder sedan kommer sökmotorn vaska fram resultat utifrån den avgränsningen.

Ny ai-funktionalitet finns numera också i Android Auto så att bilförare kan få sammanfattningar av exempelvis gruppchattar medan de kör. Android Auto kommer också att föreslå relevanta svar och åtgärder som du kan vidta utan att röra din telefon.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.