Här är alla talare som är klara för Connect20

Konferens Talarlistan till vårens mest spännande telekom-konferens börjar bli färdig. Här är talarna som det finns möjlighet att lyssna på.

Här är alla talare som är klara för Connect20

Den 26 maj anordnar Telekom idag konferensen Connect20 som har fokus på framtidens kommunikation.

På förmiddagen är det tre riktiga profiler som kommer att inta scenen och spana in i framtiden. Telias Fredrik Lemming, Telness Martina Klingvall och Uclaritys Niklas Olsson Hellström.

–Det är tre personer som spanar mycket och som jag vet har mycket tankar om hur vi kommer att kommunicera framöver. Det är dessutom tre mycket duktiga talare, säger Telekom idags chefredaktör Kalle Anrell som är ansvarig för programmet.

Eftermiddagen kommer framför allt att spenderas på tre olika spår; kundmötet, samarbete och nykomlingen videomöte.

Här finns möjligheten att höra Mårten Hellebro berätta om övergången till Teams, Tony Mårshans guida om verklig ai i kundmötet, Jörgen Rönnqvist spana i trender kring mötesrum, Elin Trapp förklara hur man får riktigt vass kundvård, och Johnny Sønderby Poulsen prata om videotrenderna.

– Det här är de mest spännande casen vi har sett den senaste tiden och det är därför som jag har tagit in dem som talare, säger Kalle Anrell.

Ett spännande namn på spårvalet om video är Nader Svärd, it-chef på Tillväxtverket. Han kommer att berätta om hur myndigheten jobbar med virtuella möten och vad man lärt sig under de år man stadigt ökat användandet av video.

– Här finns chansen att lära sig att undvika fallgropar som många faller i, säger Kalle Anrell.

Senast in är Vings kundservicechef Terje Dahl berättar hur Ving hanterade anstormningen i kontaktcentret efter Thomas Cook-konkursen – både med förberedelser, proaktivt arbete och bemanningsplanering.

– Jag har lyssnat på Terje och han är en talare med verkligt mycket känslor på scen. På Ving är man vana vid att hantera kriser, stora som små, och har mycket att lära ut, säger Kalle Anrell.

Sist ut på dagen – och kanske allra mest spännande – är Elin Öberg Mårtenzon, vd på Tengai som har tagit fram ett rekryteringsverktyg i form av fysisk ai-robot.

– Elin Öberg Mårtenzon kommer att berätta om hur man lär en robot att prata. Och precis som många andra av talarna är hon en internationellt uppskattad och anlitad talare. Det som Tengai gör är världsledande och mindblowing. Jag ser verkligen fram emot att lyssna på henne, säger Kalle Anrell.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.