Här är höstens bästa telekom-konferens

Contact center 14 programpunkter redan klara till Connect 18: Telekom idag Live i höst.
– Vi har verkligen fått till ett toppenprogram i november, säger Kalle Anrell, Telekom idags chefredaktör som är ansvarig för programmet.

Här är höstens bästa telekom-konferens

Större, bättre och fler valmöjligheter för besökarna. Det har varit ledorden när programmet började planeras i våras för Connect18: Telekom idag Live den 21 november. Kalle Anrell berättar att man valde att utöka från två till tre spår på eftermiddagen i höst för att både ha möjligheten att ha strategiska pass och mer praktiska.

– Huvudtemat på förmiddagen är den digitala arbetsplatsen och dess möjligheter med ny teknik och andra arbetssätt. Men också vilka krav det ställer på både chefer och medarbetare, säger han.

På eftermiddagen kan besökarna välja mellan contact-center-spåret, uc-spåret och det nya demo day-spåret.

– På demo day kommer vi att vara väldigt praktiska. Vi bjuder in leverantörer som har produkter i framkant på marknaden och som kommer att visa upp delar av deras tjänster praktiskt. Till exempel kommer Telia att prata om interaktionsdriven utveckling i kundtjänsten, säger Kalle Anrell.

14 av programpunkterna är klara, och totalt kommer det att vara 21 talare på plats i november på Odenplan 7a. Här är ett urval av talarna som kommer att stå på scen i höst.

* Niklas Olsson, Uclarity.

* Martina Klingvall, Telness.

* Fredrik Ljungdell, Ucit.

* Henrik Byström, Microsoft.

* Beata Nylén, Telia.

* Daniel Överfjord, Loopia.

* Dessutom kommer talare från IP Soft och Mitel, även om specifika talare inte är klara där.

Har du någon talare som sticker ut?

– Det är alltid känsligt att peka ut någon eftersom det blir ett gäng som inte pekas ut. Stora delar av Sverige-eliten är på plats och det är väldigt roligt. Men ett namn som sticker ut är Piotr Pyszkowski på Alcatel Lucent som är ansvarig för deras digitalisering som gett dem ett helt nytt uc-erbjudande. Det ska blir roligt att höra honom berätta om den resan, säger Kalle Anrell.

Alla talare och programpunkter finns på telekomidag.se/live. Där kan du också boka besökar- eller sponsorplats.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.