Här är Microsofts nya Surface Hub 2S

Produktnyhet Snabbare och mer energieffektiv – nya Surface Hub 2S är en rejäl uppgradering mot sin föregångare.
Till en början lanseras en 50-tumsmodell men 2020 kommer även en 85-tummare.

Här är Microsofts nya Surface Hub 2S

En samarbetsenhet klipp t och skuren för Microsofts svit av program. Ny Surface Hub 2S ska sammanföra och se till att användare får ut det mesta av Windows 10, MS Teams, Office 365, MMS Whitebord samt molnet.
Den portabla enheten ska vara både lättare och tunnare – vilket gör den mer portabel än tidigare.
– Surface Hub 2S är en produktlinje som är byggd för att engagera och stärka arbetslag genom att brygga digitala och fysiska arbetsplatser. För inte speciellt längesedan låg tonvikt på individuell produktivitet. I dag har det ändrats, arbetssituationerna i dag är mer komplexa och för att lösa dem krävs en mängd olika färdigheter och kunskaper. Därför behöver vi verktyg som ger arbetslag just de förutsättningarna, säger Henrik Byström, Affärsområdeschef Modern Workplace & Microsoft 365 på Microsoft Sverige.

Rent prestandamässigt handlar det om en 50-tumsskärm med 4K-upplösning och multi-touch funktionalitet. Och i kombination med tillhörande stativ och batteri – blir det verkligen en lösning som inte begränsas av att vara i ett konferensrum.
För de som tycker att de det här är ett måste lanseras Surface Hub 2S till sommaren och då i 50-tumstappnng. I USA är priset 8 999,99 dollar, eller motsvarande 84 000 kronor. Efter årsskiftet kommer även en större modell, och även prislappen lär då spegla detta.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.