Här är nya toppjobbet för Regina Donato Dahlström

Nytt jobb Den förre Global Connect-toppen blir ny Sverigechef på datacenterjätten Equinix.

Här är nya toppjobbet för Regina Donato Dahlström
Regina Donato Dahlström Foto: Equnix

Regina Donato Dahlström är en riktig telekomveteran med mer än 20 års erfarenhet från branschen i olika ledande roller. Hon har bland annat varit landschef för Sverige och Finland på Globalconnect. Regina Donato Dahlström är numera styrelseordförande i satellitbolaget Ovzon och nu blir hon alltså också ny Sverigechef på datacenterjätten Equinix.

– I över tjugofem år har Equinix främjat företagstillväxten och digitaliseringen i Sverige genom kontinuerliga investeringar i infrastruktur och utveckling av nya digitala plattformar. Målet har varit att göra det enklare och effektivare för företag över hela världen att ansluta till och från Stockholm, säger hon och fortsätter:

– Vår huvudstad är idag en digital hub i absolut toppklass i Europa och mycket talar för att Norden och Stockholm blir en ny knutpunkt för Europa. Det är spännande att få vara en del av detta arbete och bidra till Sveriges tillväxt och digitala framtid. 

Även Equinix är positiva till rekryteringen.

– Jag är glad över att välkomna Regina som ny Sverigechef. Hon kommer att spela en central roll för att stärka både lokala och multinationella företags globala expansion med hjälp av Equinix plattformar. Med sitt fokus, sin energi och sitt engagemang kommer hon att bli en framträdande röst inom området för digital infrastruktur, säger Judith Gardiner som är vice vd på bolaget, med ansvar för tillväxt och nya marknader.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.