Här är Polys nya trådlösa hörlurar

Poly utökar sin Backbeat-familj med fyra nya modeller. De bygger vidare på den ljudkvalitet, komfort och höga pålitlighet som gjorde Plantronics till en storspelare i branschen.

Här är Polys nya trådlösa hörlurar

ommunikationsföretaget Poly, namnet på det som tidigare var Plantronics och Plycom, uppdaterar utbudet och nu lanserar de vad de själva kallar för nästa generation av trådlösa hörlurar. Och det sker i en tid då handsfree blir allt viktigare.
– Våra siffror visar att marknaden för helt trådlösa hörlurar står inför en stark tillväxt som drivs av ett större utbud och konsumenternas behov av mobilitet, säger Brend Ladarola, ansvarig för forskning inom mobilt och trådlöst på analysföretaget Frost & Sullivan.

Det segaste tillskottet består av en kvartett Backbeat-alternativ. Pro 5100, Fit 3200, Fit 3150 samt over-ear-alternativet Fit 6100. Gemensamt för alla är att de erbjuder mångsidighets komfort och hög ljudkvalitet.
– Vi har tagit de mest utmärkande funktionerna i vår prisbelönta BackBeat-katalog och kombinerat dem med de dagliga behoven av att kunna kommunicera trådlöst. I takt med att gränsen mellan arbete och fritid suddas ut förstår jag vikten av att kunna ta telefonsamtal varsomhelst och närsomhelst, även om jag är ute och springer, säger Tanguy Leborgne, konsumentproduktchef på Poly.

Om de olika modellerna
Källa: Poly

BackBeat PRO 5100 – 1 995 kr

BackBeat PRO 5100 är den första helt trådlösa modellen i den prisbelönta BackBeat PRO-familjen. Hörlurarna är de minsta och lättaste helt trådlösa hörlurarna Poly någonsin har lanserat och de är designade för personer som ofta är på språng, har en uppkopplad livsstil och behöver maximera produktiviteten och samtidigt minimera antalet enheter de bär på. BackBeat PRO 5100 är konstruerad för både kommunikation och underhållning och har ett kraftfullt stereoljud, klart samtalsljud och en elegant och diskret design. Hörlurarna har fyra brusreducerande mikrofoner och Polys WindSmart-teknik som sorterar bort bakgrundsbrus. Varje hörlur har en batteritid på upp till sex och en halv timme plus ytterligare 13 timmar med det tillhörande laddningsfodralet.

BackBeat FIT 3200 – 1 645 kr

BackBeat FIT 3200 är till för träningsentusiaster. Modellen erbjuder maximal stabilitet och ljudisolerande öronsnäckor för en bra ljudupplevelse både på och utanför gymmet. BackBeat FIT 3200 har en lätt design, stabila öronbyglar och öronsnäckor i flera storlekar. Modellen är även svettålig, vattentät till IP57 och har ett ”Awarness”-läge som ger användaren möjligheten att höra sin omgivning för ökad medvetenhet. Varje hörlur har upp till åtta timmars batteritid plus 16 timmar med det tillhörande laddningsfodralet.

BackBeat FIT 3150 – 1 649 kr

BackBeat FIT 3150 är nästa generation av BackBeat FIT 3100. Modellen är utformad för träningsentusiaster som gillar att träna utomhus. BackBeat FIT 3150 är vattentät och IP57-klassad för extrema väderförhållanden och har Always Aware-design som gör att användaren hör omgivningen för en tryggare träning. Batteritiden i hörlurarna och fodralet är tillräcklig för att hålla en hel träningsvecka – upp till 24 timmar.

BackBeat FIT 6100 – 1 895 kr

BackBeat FIT 6100 är ett over-ear-headset utvecklat för träning, men designat livet. Det har ett justerbart sportband för extra komfort på träningen och är IPX5-klassat vatten- och svettåliga. Hörlurarna är ljudisolerande och har ett ”Awarness”-läge så att du hör omgivningen. Batteriet räcker upp till 24 timmar.  

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.