Här är Samuel Skotts nya jobb

Nytt jobb Från Tele2 till Hiq – det är vägen Samuel Skott tar. Efter en tid under radarn kliver han nu in som ny vd och koncernchef för konsultbolaget.

Här är Samuel Skotts nya jobb

När Samuel Skott slutade på Tele2 i höstas var det efter en lång karriär på operatören. 16 år hann det bli och när han klev av hade han varit både Sverigechef och senast kommersiell chef efter fusionen med Com hem.

Vart han var på väg var inget som nämndes: Nu vet vi vart han landar, nämligen i vd-stolen på HiQ.
– Det känns otroligt inspirerande och spännande att bli en del av Hiq. Jag har följt utvecklingen från kundsidan under många år, och det finns inget annat konsultbolag i Norden som lyckats kombinera ett så djupt tekniskt kunnande med ett helhetserbjudande inom digitalisering, säger Samuel Skott i ett uttalande.

Skotts utnämning innebär att Fredrik Malm, som haft rollen som interimistisk vd och koncernchef, valt att lämna företaget. Dock kommer han framöver agera senior rådgivare i bolaget. Samuel Skott tillträder den 7 mars i år.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.