Här är Telias nya molnbaserade växel: ”Vi har en ambitiös plan för tjänsten”

Molnväxlar Nu har Telia lanserat sin nya molnbaserade växellösning Smart connect även i Sverige.

Här är Telias nya molnbaserade växel: ”Vi har en ambitiös plan för tjänsten”

Under måndagen lanserade Telia Smart connect i Sverige. Den bygger på en egenutvecklad kommunikationslösning som idag används i Norge och börjar nu alltså successivt rullas ut på den svenska marknaden.

 Telia Smart connect är en molnbaserad tjänst som inte kräver någon installation och som administreras via ett lättillgängligt webbgränssnitt. Det finns också en mobilapp för användarna. Tjänsten är enligt bolaget enkel att anpassa efter organisationens behov och passar både små och stora verksamheter.

Daniel Stark, Telia.

 – Telia Smart connect är en modern kommunikationslösning som är enkel att komma igång med att använda och som är lätt att administrera. Alla inkommande samtal tas om hand och hamnar hos rätt person, kompetens och funktion. Dessutom finns all statistik och data bara några knappklick bort direkt i tjänsten. Och vi har en ambitiös plan för tjänsten som kommer utvecklas löpande med nya funktioner, säger Daniel Stark, affärsansvarig för små- och medelstora företagskunder på Telia i en kommentar.

Telia pekar ut flera fördelar med den nya lösningen:

1.Se när kollegor är tillgängliga och upptagna – via hänvisning eller kalenderintegration.

2. Integration mot andra it-system via api:er – till exempel crm-system och kontaktcenterlösningar samt för övervakning av it-miljön. 

3. Active Directory (AD)-integration – tjänsten alltid uppdaterad med senaste information om en organisation och dess medarbetare.  

4. Kunder kan välja att konfigurera tjänsten själv eller ta hjälp av Telia som kan erbjuda uppstartshjälp eller sköta hela leveransen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.